INNOVATION JAM | Akterji
239
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-239,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-dtcc,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Akterji

Namen programa “Innovation Jam”, ki ga organizira Zavod Ypsilon je:

 

1. Opolnomočiti mlade z IKT kompetencami,

2. naučiti mlade veščin programiranja in

3. mlade vključiti v procese razvoja poslovnih rešitev na oblačni platformi SAP Cloud Platform.

 

Program “Innovation Jam” se bo pričel 11. septembra 2017 in bo trajal vse do 22. oktobra 2017.

 

Program bo potekal v dveh sklopih. Tekom programa se bo odvilo 10 vodenih tečajev programiranja (sklop A), ki jih bodo izvajali izkušeni programerji podjetja SmartNinja in “Innovation Jam Challenge” (sklop B). Skupno bomo izvedli preko 30 posameznih delavnic, tečaji pa bodo potekali v različnih krajih po celotni Sloveniji.

 

Glavna cilja programa:

 

1. Opolnomočiti mlade z IKT kompetencami in jih opremiti z veščinami za razvoj uspešnih karier (na področju informacijskih tehnologij).

2. Ustvariti inovativne poslovne rešitve za poslovne izzive sodelujočih podjetij. Razviti trajnostne prototipe ponujenih poslovnih rešitev za nadaljnji razvoj in implementacijo na oblačni platformi SAP Cloud Platform.

 

“Innovation Jam Challenge” razpolaga z nagradnim skladom v višini 2500 EUR. Po zaključenih poslovnih izzivih bo strokovna komisija nagradila zmagujočo ekipo z denarno nagrado, najboljši posamezniki pa bodo odpotovali v Berlin, kjer bodo odpotovali na ogled odličnih podjetniških praks v Evropi.

Program “Innovation Jam” ponosno podpira SAP.

O podjetju SAP

Podjetje SAP je vodilno podjetje v svetu poslovnih aplikacij. Z vodilnim tržnim deležem na segmentu aplikacijske programske opreme pomaga organizacijam biti boj s škodljivimi učinki kompleksnosti, ustvarjati nove priložnosti za inovacijo in rast ter ostati pred konkurenco. Novice, podatke za vlagatelje in analitike, zaposlitvene priložnosti, zgodovino podjetja SAP in še mnogo več lahko najdete na povezvi SAP.

 

SAP Cloud Platform (SCP) je odprta standardna platforma v pomnilniku kot storitev (PaaS), oblikovana za sodobni svet, ki je vedno bolj povezan, vedno bolj mobilen ter družbeno in podatkovno usmerjen. Razvijalci lahko izkoristijo visoke hitrosti in velik obseg rešitve SPC, da preprosto zgradijo učinkovite in razširljive aplikacije. Ta platforma vam omogoča, da se osredotočite na razvoj svoje programske opreme, za varno in zanesljivo postavitev in izvajanje svojih aplikacij pa uporabite predhodno nameščeno okolje v SAP-jevem oblaku, pripravljeno za podjetja.

 

SAP Startup Focus program podpira mlade, ki želijo razviti bodisi aplikacije ali analitična orodja za obvladovanje »big data«. Z vklučitvijo v SAP Startup Focus program pridobijo pravico do uporabe brezplačnih testnih in razvojnih licenc v SAP Cloud Platformi (SCP), tehnično podporo in podporo za usmerjene marketinške aktivnosti.

 

Program “Innovation Jam” ponosno podpira SAP.

O Zavodu Ypsilon

Zavod Ypsilon je stičišče in miselno središče predstavnikov Y generacije, ki združuje proaktivne, razmišljujoče in odgovorne posameznike.

 

Zavod Ypsilon že vse od leta 2009 združuje predstavnice in predstavnike generacije Y, ki so dejavni in obetavni na različnih področjih, a se šele uveljavljajo v poslovnem in družbenem življenju. Zavod Ypsilon se osredotoča na medgeneracijsko sodelovanje, druženje z uspešnimi in priznanimi predstavniki drugih generacij, prenos znanj, izkušenj, soočenja idej, brušenje pogledov in na medsebojno prispevanje najboljšega, kar premorejo starejše generacije in kar lahko da naša za boljši svet. S povezovanjem, izobraževanjem in sodelovanjem prispeva k dvigu ravni zavesti vsakega posameznika in družbe ter k tesnejšemu medgeneracijskemu sodelovanju.

 

S svojimi inovativnimi programi kot so Y.business, Mentorski program Uči se od najboljših, Made with Y, Think Y Mastermind in številnimi družbeno-odgovornimi pobudami vidno prispeva k opolnomočenju potenciala mladih.

 

Delovanje organizacije temelji na:

  • združevanju najbolj talentiranih predstavnikov generacije Y z različnih področij,
  • izobraževanju, ozaveščanju in povezovanju članov na svojih navdušujočih dogodkih,
  • kresanju mnenj in aktivnem sodelovanju pri reševanju sodobnih družbenih problemov,
  • povezovanju generacije Y z drugimi generacijami,
  • izvajanju družbeno koristnih projektov in razvoju zanimivih produktov.
Aktiviraj svoj programerski potencial že to jesen!

Čakajo te neprecenljive veščine za tvoj karierni razvoj!

Ne pozabi tudi na denarne nagrade in potovanje po Evropi!

“Innovation Jam” ponosno podpira SAP

Izvedbo programa so omogočili tudi: