INNOVATION JAM | Prijava
201
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-201,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-dtcc,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Prijava

Pred oddajo prijave za sodelovanje v programu "Innovation Jam" se morate strinjati s pravili in splošnimi pogoji na spodnji povezavi.

Strinjam se s pravili in splošnimi pogoji sodelovanja v programu "Innovation Jam".

Prijave na sklop A “Innovation Jam Course” so zaključene, zato je prijava možna le na sklop B. Prijave na sklop B “Innovation Jam Challenge" so odprte.

Prijava skupine za sklop "B - Innovation Jam Challenge"
Če se želite na sklop "B - Innovation Jam Challenge" prijaviti kot skupina, v spodnje polje vpišite vse ostale člane skupine. Največja velikost skupine je 5 članov. Vsak udeleženec mora prijavo na sklop "B - Innovation Jam Challenge" opraviti tudi posamično in hkrati navesti ostale člane skupine.

Prijave za sklop A (“Innovation Jam Course”) so možne do vključno 4. septembra 2017.
Prijave za sklop B (“Innovation Jam Challenge") so možne do vključno 15. oktobra 2017.

Prijave za sklop A + B (“Innovation Jam Course” + “Innovation Jam Challenge") so možne do vključno 4. septembra 2017. Po tem terminu bo možna prijava le še na sklop B.

Za več informacij o “Innovation Jam” programu in prijavi nam lahko pišete na info@innovationjam.si.

KDAJ?

“Innovation Jam Course” tečaji med 11. septembrom in 29. septembrom. “Innovation Jam Challenge” 21. in 22. oktobra 2017.

KDO?

Proaktivni posamezniki, stari med 15 in 35 let. Med vsemi prijavljenimi bomo izbrali do 250 udeležencev programa “Innovation Jam”.

KJE?

“Innovation Jam Course” tečaji bodo potekali v Ljubljani, Mariboru, Kranjski Gori, Kopru in Kranju. “Innovation Jam Challenge” bo potekal v Ljubljani.

“Innovation Jam” ponosno podpira SAP

Izvedbo programa so omogočili tudi: